Despre Noi

Studioul

Studioul nostru îți oferă posibilitatea claselor atât în interior, cât și în aer liber.

Folosim uleiuri esențiale și aromaterapie pentru cea mai autentică experiență de yoga.

yoga in timisoara

Experiența de yoga

Credem că Yoga este calea către o existență cu mai multă bucurie și mai puțină suferință. Credem că a avea controlul asupra corpului și a minții te ajută să ai controlul asupra vieții tale. 

Yoga Personal Training

Antrenamentul nostru personal individualizat se concentrează pe nevoile particulare ale fiecărui student. Este antrenamentul personal potrivit pentru dumneavoastră?

Echipa

Instructorii noștri efectuează sute de ore de pregătire pentru a îndeplini standardele profesorilor, astfel încât să poată oferi antrenamente de cea mai înaltă calitate.

FAQ

Întrebări frecvente

Îmbrăcăminte sportivă confortabilă, fără nasturi, fermoare și fermoare. Studioul este mixt, așa că vă rugăm să vă îmbrăcați corespunzător. Pantalonii scurți largi ar trebui evitați, deoarece în antrenamentele noastre sunt incluse inversiuni și întinderi de întindere. Cerem să purtați șosete în studiourile noastre. Șosetele cu fundul lipicios oferă cea mai bună aderență pe parcursul antrenamentului.

Veți găsi descrieri pentru fiecare dintre clasele noastre trecând peste tipul de clasă din pagina de program.

Te așteptăm la clase. Dacă ți se pare prea greu vei avea tot suportul nostru. Poți oricând să te muți la o clasă mai puțin avansată.