Despre Noi

Studioul

Studioul nostru îți oferă posibilitatea claselor atât în interior, cât și în aer liber.

Folosim uleiuri esențiale și aromaterapie pentru cea mai autentică experiență de yoga.

yoga in timisoara

Experiența de yoga

Credem că Yoga este calea către o existență cu mai multă bucurie și mai puțină suferință. Credem că a avea controlul asupra corpului și a minții te ajută să ai controlul asupra vieții tale. 

Yoga Personal Training

Antrenamentul nostru personal individualizat se concentrează pe nevoile particulare ale fiecărui student. Este antrenamentul personal potrivit pentru dumneavoastră?

Echipa

Instructorii noștri efectuează sute de ore de pregătire pentru a îndeplini standardele profesorilor, astfel încât să poată oferi antrenamente de cea mai înaltă calitate.

FAQ

Întrebări frecvente

Haine de yoga confortabile, fără nasturi sau fermoare. Studioul este mixt, așa că vă rugăm să vă îmbrăcați modest. Evitați pantalonii scurți foarte largi, deoarece practica include posturi inversate și întinderi profunde. Recomandăm să practicați descălțați sau cu șosete speciale pentru yoga, având aderență pe talpă.

Veți găsi descrieri pentru fiecare dintre clasele noastre trecând peste tipul de clasă din pagina de program.

Te așteptăm cu drag la lecțiile noastre. Dacă simți că este prea solicitant, vei beneficia de tot sprijinul nostru. Ai posibilitatea oricând să te transferi la o clasă destinată nivelului tău.