Cristina Miculete: Autor, instructor yoga autorizat, trainer evoluţie personală şi spirituală, consilier filozofic, manager Satya Center.

Dintre materialele de evoluţie personală create de Cristina, amintim:

Cartea Îndrăgosteşte-te de tine, DVD-ul Puterea Creatoare a afirmaţiilor, programul online Deschide-ţi drumul spre iubire.

În ultimii 12 ani de zile a făcut parte din nenumărate programe de evoluţie personală şi spirituală, a participat la sute de workshopuri, atât în ţara cât şi India lucrând cu maeştrii şi şamani, şi considerându-i pe Mooji, Rune Heivang, Ramană Maharishi, şi Sadghuru unele din cele mai mari surse de inspiraţie în călătoria personală.

S-a specializat pe Yoga pentru copii, a iniţiat programul Evokid, program de evoluţie personală pentru copii, lucrând pe inteligenta emoţională şi filosofie pentru copii, alături de yoga, cu scopul dezvoltării de competente complementare şcolii astfel încât copilul de mic să gaseasa armonia trup-minte-suflet.

Cum a inceput totul?

”Numele meu este Cristina Miculete și acum câțiva ani eram și eu în nenumărate căutări. Simţeam că nu mă mai regăsesc, ca viaţa a devenit copleşitoare şi am obosit de suferinţă. Corpul meu se îmbolnăvea frecevent, şi mă simţeam complet lipsită de viaţă şi energie.

Îmi doream să scap de locul de muncă monoton, plictisitor, care nu îmi mai aducea nicio satisfacție şi îmi doream să găsesc ceea ce ştiam intuitiv: cealaltă latură a vieţii, cu mai puţină suferinţa şi mai multă bucurie şi linişte sufletească.

Dintotdeauna am avut o afinitate pentru psihologia umană și mai ales pentru posibilitatea de a-i ajuta pe oameni să fie mai sănătoși mental, emoțional, spiritual și fizic dar nu ştiam exact calea. Dintotdeauna mi-am dorit să reușesc să creez o comunitate de persoane pe care să o ajut să implementeze obiceiuri sănătoase, stabile prin care să își păstreze echilibrul în viața de zi cu zi. Iniţial m-am concentrat foarte mult pe partea mentală, emoţională şi spirituală, în lucrul cu mine însămi şi cu ceilalţi, dar am neglijat dimensiunea fizică.

… până când am descoperit cum Yoga le îmbina armonios pe toate 4.

Şi abia acum pot spune că am instrumentul potrivit pentru echilibrul trup-minte-suflet.

Dar mi-a luat ceva timp până să îmi urmez chemarea…

Trebuie să îţi spun însă ca la început am citit cărți și am participat la cursuri de Yoga la noi în țară care am crezut că îmi oferă informația potrivită. Însă între timp mi-am dat seama defapt că posturile și tehnicile ce le învăț sunt superficiale și se concentrează doar pe latura sportivă din Yoga. Și nici pe aceea foarte bine. Simţeam că trebuie să fie ceva mai mult la această practică.

Ani de zile am încercat să învăț în țară adevăratele tehnici de Yoga, să ajung să realizez că se abordează superficial şi oamenii nu înţeleg că yoga îţi poate deschide atâtea cai şi îţi poate aduce enorme beneficii. Problema erau oamenii și informația falsă pe care o aveam. Ele mi-au îngreunat și lungit tot procesul de a reuși să aflu tehnicile adevărate și eficiente ale acestei practici.

Până când am avut acel moment de “Ah-ha” și mi-am dat seama că trebuie să merg să descopăr secretele tehnicilor de Yoga corecte, sigure și eficiente exact la sursa lor.

Iar locul în care am urmat să le aflu a fost India, țara unde s-au format conceptele reale, sănătoase și spirituale ale Yoga în urmă cu mii de ani. Am explorat ce înseamnă Yoga, acolo unde s-a născut, participând la diferite clase cu diferiţi maeştrii de la unele din cele mai bune şcoli de yoga din Rishikesh.

Şi abia când mi-am făcut formarea la una din cele mai renumite şcoli de yoga de acolo, studiind intensiv tot ce înseamnă yoga nu doar pe salteaua de yoga dar şi în afara ei, pe străzi, am descoperit adevăratele secrete ale asanelor de Yoga corecte și eficiente, cât și filosofia Yoga și latura devoțională și spirituală care mi-a adus mai multa liniște interioară.

Am început să gândesc mai clar, să îmi controlez eficient emoțiile și să îmi îmbunătățesc starea fizică. Am crezut că beneficiile Yoga se limitează aici, însă în scurt timp am început să observ o reducere a stresului, o îmbunătățire în conexiunea cu oamenii, cu mine însămi, o conştientizare mai mare și o integrare involuntară a unor obiceiuri alimentare mai sănătoase. Nu mai vorbesc despre nivelul de energie crescut, imunitatea mult mai bună şi multe altele.

Urmarea a fost naturală. Practic yoga de 8 ani de zile. Am devenit instructor autorizat internaţional acum 5 ani de zile şi de 3 ani în acest loc de suflet Satya Yoga Center împărtăşesc toate cunoştinţele despre yoga autentică pe lângă o mulţime de alte evenimente pentru trup-minte-suflet. Sunt nerabdatoare sa impartasesc cu tine tot ce am descoperit. ”

Cu iubire

Cristina

 

Call Now ButtonTel: 0752178844