• clase yoga family
Yoga Family

Intr-o lume in care parintii si copiii sunt extrem de ocupati, Family Yoga ofera un spatiu minunat pentru a petrece timp sanatos si de calitate impreuna, parinti si copii.

Familia este importanta si este nevoie de grija si timp pentru a functiona armonios, Yoga este un context perfect pentru asta.
Copii, parinti, bunici uneori, au ocazia sa practice yoga impreuna, intarindu-si conexiunea, in timp ce se sustin reciproc si se distreaza.

Uneori ca parinti, avand atatea responsabilitati, devenim prea seriosi si uitam sa ne jucam. Pe langa benficiile uzuale ale yoga, atat pentru copii si parinti, Family Yoga ajuta la eliberarea tensiunilor dintre parinti si copii, la sedimentarea legaturilor dintre ei.

Ce sa astepti de la clasele de Family Yoga:

-zambete si rasete
-contact vizual cu copilul tau
-impartasirea emotiilor
-ajutor reciproc
-invatare si sutinere reciproca
-coordonarea respiratiei

Vino alaturi de copilul tau la clasele de Family Yoga si relatia voastra se va schimba cu siguranta.Fara tehnologie, fara tablete, telefoane, doar voi, petrecand timp de calitate impreuna in timp ce aveti grija de sanatatea corpului, mintii si sufletului.

Recomandat pentru parinti cu copii cu varsta pana la 8 ani. Pentru cei peste 8 ani, recomand clasele de yoga pentru copii, separat.

Contributie recomandata 35 lei/sedinta sau varianta de abonament 120 lei/luna.

Necesar echipament lejer, apa si buna dispozitie:)

Facilitator: Cristina Miculete
Instructor autorizat Hatha Yoga, acreditat Yoga Alliance si instructor autorizat Kids and Family Yoga

Inscrieri si informatii la numarul de telefon 0752.17.88.44 prin sms sau apel.