• clase yoga prenatala
clase yoga prenatala
Yoga prenatala

Yoga in perioada sarcinii ai putea spune ca este o modalitate de a te relaxa si a ramane in forma. Insa stiai ca de asesmenea te pregateste pentru travaliu si promoveaza sanatatea bebelusului tau?

Yoga este o abordare execelenta pentru pregatirea nasterii care incurajeaza stretchingul, centrarea mentala, respiratia.

Cateva beneficii:
– Imbunatateste somnul
-Reduce stresul si anxietatea
-Creste forta, flexibilitatea si anduranta muschilor necesari pentru nastere
-Reduce durerile de spate, greata, durerile de cap si problemele de respiratie,

Lasa la o parte ego-ul si acorda-i corpului atentie in aceasta perioada.

Pe masura ce bebelusul creste ai nevoie de mai multa forta si energie pentru a purta greutatea. Yoga ajuta in acest sens.
In perioada nasterii echilibrul emotional datorita hormonilor este zdruncinat. Yoga te ajuta sa pastrezi echilibrul.
In timpul sesiunilor de yoga esti mai constienta, si astfel creezi o conexiune cu bebelusul tau.
In timpul practicii circulatia este de asemenea imbunatatita si sistemul nostru imunitar se dezvolta.

Si in plus de toate acestea ai ocazia sa te intalnesti cu alte mamici care inteleg prin ce treci si sa impartasiti experiente.

Te astept la clase

Facilitator: Cristina Miculete, instructor autorizat certificat Hatha Yoga. A obtinut certificarea in India, in inima muntilor Himalaya, si in in inima yoga.
.

Aveti nevoie de: echipament lejer sportiv, saltea proprie de yoga daca aveti, ar fi indicat , daca nu, va vom pune si noi la dipozitie si pentru ca la final se face de obicei o meditatie de relaxare, ar fi bine sa aveti o paturica , in caz ca va este frig.

Inscrieri: Sms la 0752.17.88.44

Va rog sa anuntati in avans prezenta, intrucat locurile sunt limitate datorita capacitatii salii si in cazul gravidutelor fluctuatii de prezenta exista datorita etapelor sarcinii si starile corespondente.