Loading Events

Solstitiul, Martin del Carpio si sunetele vindecatoare andine

Te invitam sa intampini solstitiul de vara printr-o ceremonie speciala de sunete vindecatoare si meditatie cu Martin Del Carpio, venit din Valea Sacra din Cuzco, aducand cu el cunoasterea straveche andina si simtind in sufletul sau sa imparta aceasta cunoastere si in viata de oras.

Sunt multe traditii care i-au ajutat pe ancestrii nostrii sa traiasca cu mai multa pace, cu bucurie si in conexiune cu natura si intregul univers insa din pacate prinsi in cotidian am uitat de ele. Te invitam sa iti acorzi putin timp pentru sufletul tau, in aceasta seara de vineri si sa te reconectezi cu tine, cu iubirea, prosperitatea si starea de bine, pe care cu siguranta ti le doresti.

Cateva lucruri despre semnificatia solstitiului

Cultura boiană a României, incași din Peru, mayași din Mexic și multe alte civilizații din întreaga lume au sărbătorit solstițiul și au considerat soarele drept Dumnezeu, deoarece, într-un mod direct sau indirect, este sursa de energie care animă toate ființele vii.

Solstițiul este considerat ca fiind un moment de renaștere și reînnoire. Este momentul în care soarele se afla in cel mai îndepărtat punct fata de pământ și în care soarele se întoarce pentru a pune capăt vremurilor întunecate.

În această ceremonie sacră vom primi solstițiul și energia sa vindecătoare, prin sunete și elemente șamanice care ne vor aduce într-un spațiu / timp de renaștere; cu intenția de a genera bunăstare, conștiința, iubire și prosperitate in viețile noastre.

Facilitator Martin del Carpio

Facebook: Martin Del Carpio https://www.facebook.com/martindelcarpiol/
Instagram: https://instagram.com/martindelcarpiol?igshid=1nahl5g7bvrq8

Martin del Carpio Martin și-a început calea, de a creste constiinta oamenilor de pretutindeni, si de a imparti o privire distincta asupra vietii din anul 2007. A trăit ani buni în valea sacra din Cuzco, Peru, unde a explorat instrumente pre-hispanice de aier, de ceramica din munții Anzilor, flaute de bambus, chiar și charango, conectând astfel sunetele cu șamanismul și scopul acestora: vindecarea și deschiderea interioara. Observând că acestea merg mână-n mână, Martin crează o experiență distinctă folosind elemente șamanice împreună cu instrumentele sale pentru a crea o călătorie interioară plină de noi descoperiri.

Insa ce iti pot spune eu ca am simtit cand l-am cunoscut pe Martin? Ei bine, dedicarea, starea de prezenta, trairea autentica conform cu ceea ce te invata, sunt mult mai importante decat orice prezentare.
Martin a strabatut propriul lui drum de cautare, a avut propriile lui explorari si acum vine sa impartaseasca cu noi nu doar cunoasterea pe care a primit-o de la incasi ci si viata lui cu totul, prin experienta si prin deschiderea sa.

Unde: Satya Yoga and Education Center
Str Mircea cel Batran nr 113 A

Contributie: 75 lei

Inscrieri prin sms la numarul 0752.17.88.44 sau prin email la cristina@yogaintimisoara.ro

Cristina Miculete
Instructor autorizat International Yoga
Manager Satya Center
Autor,trainer evolutie personala si consilier filosofic.

21 June
Friday @ 06:30 pm - 08:00 pm

Details

Organizer

Cristina Miculete

Venue

Timisoara, Str Mircea cel Batran 113A

No Comments

Leave a Reply

Call Now ButtonTel: 0752178844