Loading Events

Vindecare prin sunete ancestrale andine cu Martin Del Carpio

Pregătește-te să experimentezi proprietățile vindecătoare ale sunetelor muzicianului și antrenorului ontologic Martin Del Carpio, venit tocmai din valea sacra a Anzilor peruani.

Martin și-a început calea, de a creste constiinta oamenilor de pretutindeni, si de a imparti o privire distincta asupra vietii din anul 2007. A trăit ani buni în valea sacra din Cuzco, Peru, unde a explorat instrumente pre-hispanice de aier, de ceramica din munții Anzilor, flaute de bambus, chiar și charango, conectând astfel sunetele cu șamanismul și scopul acestora: vindecarea și deschiderea interioara. Observând că acestea merg mână-n mână, Martin crează o experiență distinctă folosind elemente șamanice împreună cu instrumentele sale pentru a crea o călătorie interioară plină de noi descoperiri.
Antara de la cultura nazca, chincha de la cultura chincha, vasija silbadora de la cultura chimu, silbatos de la cultura mochica, antara de la cultura lima. Acestea sunt unele din instrumentele de ceramică cu denumirea originala in spaniola.

Sunetele si vibratiile instrumentelor sale au proprietati vindecatoare, iar Martin isi imparte scopul sau, de a creste constiinta oamenilor de pretutindeni si de a imparti o privire distincta asupra vietii peste tot prin lume. Din ce in ce mai mult, cercetarile arata ca sunetul vindeca,armonizeaza, echilibreaza si mai mult decat atat cu siguranta ai simtit in inima ta intuitiv cum sunetul conecteaza.
Sunetele ating unghere ale sufletului pe care altfel nu le putem atinge de cele mai multe ori, dandu-ne voie sa ne eliberam de ceea ce nu ne mai serveste, de ce nu ne mai este de folos, pentru a crea spatiul in inimile noastre pentru Iubire si abundenta.

Te invitam la aceasta experienta care va cuprinde o mica introducere in cultura, explicatii legate de originea instrumentelor si efectele lor, meditatie ghidata cu sunetele produse de instrumentele pe care Martin le stapaneste.

Sunt multe traditii care i-au ajutat pe ancestrii nostrii sa traiasca cu mai multa pace, cu bucurie si in conexiune cu natura si intregul univers insa din pacate prinsi in cotidian am uitat de ele. Te invitam sa iti acorzi putin timp pentru sufletul tau, in aceasta zi de weekend si sa te reconectezi cu tine, cu iubirea, prosperitatea si starea de bine, pe care cu siguranta ti le doresti.

Contributia este de 75 lei

Unde: Satya Yoga and Education Center
Str Mircea cel Batran nr 113 A

Contributie: 75 lei

Inscrieri prin sms la numarul 0752.17.88.44 sau prin email la cristina@yogaintimisoara.ro

Cristina Miculete
Instructor autorizat International Yoga
Manager Satya Center
Autor,trainer evolutie personala si consilier filosofic.

Vom fac doua grupe de la ora 15 si de la ora 17:00

Locurile disponibile pentru fiecare grupa este 23. Grabeste-te sa prinzi un loc!

22 June
Saturday @ 03:00 pm - 07:00 pm

Details

  • Start:
    Jun 22 @ 03:00 pm
  • End:
    Jun 22 @ 07:00 pm
  • Cost:
    ron75

Organizer

Cristina Miculete

Venue

Timisoara, Str Mircea cel Batran 113A

No Comments

Leave a Reply

Call Now ButtonTel: 0752178844