Loading Events

Yoga si meditatie cu Manish mai 2018

Introducere: Numele meu este Manish Bhatia. Sunt din India si am studiat in Romania in ultimul an. Predau clase de yoga in Cluj de aproximativ 8 luni. Am fost instruit insa In India in 2015 pentru a fi profesor de yoga. Oamenii vin la mine si spun ca yoga nu este pentru ei, pentru ca nu sunt suficienti de flexibili iar eu spun: Yoga este mai mult decat pentru cei flexibili mai ales pentru ca te face flexibil.

Cateva cuvinte despre clasele de yoga pe care le predau:

ASANA CU DHYANA ȘI DHARANA (Stretch și Meditate) (yoga tradițională) (pentru flexibilitate instantanee)

Numele “8 membre” vine de la termenul sanscrit Ashtanga și se referă la cele opt limbi ale yoga. În cele mai multe clase de yoga, practicați doar un limbaj “Asana” și uneori “Pranayama”, dar în clasele noastre puteți să- cunoașteți Asana, Pranayama, Dharana și Dhyana.

Folosim Dharana și Dhyana și îi ajutăm pe oameni să învețe meditația și 95% din timp, aceste două aspecte ajută și la flexibilitate, deci este flexibilitate cu concentrare și meditație

Dharana: Concentrarea este procesul prin care se ține sau se fixează atenția minții pe un obiect sau pe un loc.

Dhyana: meditația este o concentrare susținută, prin care atenția continuă să mențină sau să repete același obiect sau loc.

Avem un stil unic de a ajuta la utilizarea Dharana și Dhyana pentru participanții noștri pentru a învăța meditația. Meditația poate fi definită ca o practică în care o persoană își concentrează mintea asupra unui anumit obiect. În clasa noastră, îcerem oamenilor să mediteze pe mușchii întinși în timp ce se află în postură, pentru o perioadă relativ scurtă de timp și destul de ușor. Aceasta în schimb sporește încrederea și dorința de a se întinde mai mult din cauza bunei coordonări a mușchilor și a minții, ceea ce are ca rezultat o flexibilitate sporită.

MEDITATIA IN MISCARE este o metodă de meditație dezvoltată în Vivekananda Kendra. Un ciclu de stimulare și relaxare alternantă este folosită pentru a intra în tăcere profundă. Stimulează și trezește mintea adormita, calmează distragerile, recunoaște stagnarea înnăscută și rămâne în permanență fără a o deranja. Dacă întâmpinați dificultăți de ședere și meditație și / sau dacă nu vă puteți concentra prea mult pe meditație și mintea voastră rătăcește în timpul meditației, veniți și încercați acest concept de meditație cu care vi se va cere să meditați asupra mișcărilor părților corpului

DYNAMIC YOGA: Clasa este conceputa astfel incat o pozitie specifica sa fie prefixata de un exercitiu dinamic, care pregateste musculatura specifica acelei pozitii si apoi puteti ramane in acea pozitie si intindere care va duce la cresterea flexibilitatii. Am amestecat de la 2-5 posturi și le practicăm într-un flux. Această clasă nu este recomandată persoanelor de peste 40 de ani, cu excepția cazului în care persoana este foarte activa.

Te astept la Timisoara pentru a doua oara pe 20 mai la Satya Yoga Center sa experimentezi.
Din fericire avem studio cu o curte mică. De data aceasta planificăm un eveniment care presupune practica si în zona deschisă dacă ploaia ne permite. Am proiectat cursuri astfel încât cei care doresc să se bucure de clasa deschisă să poată face în curte și cei care doresc sa faca inauntru, sa faca inauntru. Înregistrați-vă cât mai curând posibil pentru a vă rezerva locul.

Programul va fi urmatorul:

10:00-11:00 Yoga dinamica
11: 15-12: 45 Yoga tradițională
12: 50-1: 50 Meditație in mișcare

Pauza

17:00-18:00 Yoga dinamica
18: 15-19: 45 Yoga tradițională
19: 45-20: 45 Meditatie in mișcare

Contributia este:

30 ron/clasa la clasele de Yoga dinamica sau Meditatie in miscare
40 ron pentru clasa de Yoga traditionala

Mai ai urmatoarele optiuni:

60 ron pentru două clase
80 ron pentru trei clase.

Poti alege sa vii de dimineata sau dupa amiaza. Daca vii de dimineata si doresti sa revii si la sesiunea dupa amiaza, te asteptam cu drag!

Inscrieri: Pe email cristina@yogaintimisoara.ro
La telefon: 0752.17.88.44

Va rugam sa nu va inscrieti si apoi sa nu mai veniti la eveniment. Daca stiti ca nu este sigura prezenta, va rog sa ne comunicati iar in functie de locurile ramase, va comunicam si noi la randul nostru in ziua dinaintea evenimentului daca mai puteti participa

Multumim si va asteptam cu drag

20 May
Sunday @ 10:00 am - 08:30 pm

Details

Organizer

Cristina Miculete

Venue

Timisoara, Str Mircea cel Batran 113A

No Comments

Leave a Reply

Call Now ButtonTel: 0752178844