Workshop “Masaj Abdominal în stil Thailandez”

Masajul abdominal a fost dintotdeauna tratat cu mare considerație de către toate ramurile de masaj și maseuri deopotrivă datorită sensibilității, dar și a încărcăturii ce există în această zonă a corpului.
Încă din vechile timpuri, maeștrii au adus respect acestei practici și au continuat să o dăruiască discipolilor cu aceeași atenție și devotament.

După cum veți experimenta și voi, acesta masaj vă va descoperi natura voastră energetică, acel corp subtil energetic ce este înglobat în ființa noastră. În această privință, abdomenul este văzut ca un vas, ca un recipient colector a stărilor noastre emoționale, transformate în energie. Precum un rezervor, el acumulează, capacitează până când restul corpului a ieșit din starea de conflict, cu scopul de a stoca energia reziduală, ce distrage atenția sau cea care ar îngreuna “deplasarea” prin situații. Însă corpul în mod inconștient acționează doar într-un sens. El este linia noastră de aparare, dar după luptă nu mai știe să se întoarcă acasă, rămânând încordat și dezorientat pe câmpul de luptă. Rămâne în responsabilitatea noastră să îl îngrijim, să îl curățăm, să îi reamintim drumul înapoi, să se elibereze de ce a acumulat.
Masajul Thailandez crează o punte între senzația fizică şi percepția energetică, iar cel Abdominal scurtează distanța dintre rezistența naturală a corpului – de a se strânge/proteja – și detensionarea firească, atât de necesară în zona abdominală, două stări ale aceluiași întreg.

Facilitator:
Mihai Bekesi, instructor masaj centre de formare profesională, comisie examinare masaj, formator autorizat – specializări masaj:
– Masajul Clasic de Relaxare;
– Masajul Anti-celulitic;
– Masajul Reflexogen, palme și tălpi;
– Masajul Terapeutic și Recuperare
– Masajul Thailandez Clasic, “Warrior Thai”;
– Masajul cu Bețe de bambus;
– Masajul cu Pietre Calde, Jad şi Vulcanice;
– Masaj Meditativ.

Acest workshop este dedicat oricărui maseur ce a urmat cursul de bază de masaj de relaxare.
Se desfășoară pe izoprene pe podea. Este cel mai eficient ca poziție de masaj, dar se poate adapta chiar și pe masa de masaj.
În cadrul workshop-ului, se va prezenta istoricul, relația ce o accesează acest masaj, și beneficiile masajul thailandez în această zonă. Apoi va urma demonstrația executată de mine ce va putea fi filmată. Urmând ca apoi, fiecare cursant să lucreze în parte cu partenerul ales (pereche de câte 2 cursanți la un post de lucru/izopren în prima fază, apoi după ce a finalizat masajul, va schimba locul și va sta ca model). Este necesar ca fiecare cursant să și primească acest masaj pentru o experiență completă de vindecare. Este permis de asemenea modele exterioare pentru cei care nu sunt în stare să ocupe ei înșiși rolul de model pentru partenerul de lucru, dacă numărul total de cursanți este impar (ex. 1+1, 1 cu model extern)
Masajul care îl vor aplica cursanți între ei va fi supervizat și îndrumat de mine.

Locatia Satya Yoga and Education Center
Str Mircea cel Batran nr 113 A

18 ianuarie 2020
Orele 12:00-16:00

Contributie: 405 lei

Minim participanti: 3
Maxim: 20
Inscrieri :

Cristina Miculete
0752.178.844
cristina@yogaintimisoara.ro