9 Iunie 2019

Duminica – 14.00 – 17.00

Unde: Satya Yoga Center
Str Mircea cel Batran nr 113 A

Contributie: 70 lei, valoarea nepretuita

Inscrieri: 0752.17.88.44 prin sms, pe email cristina@yogaintimisoara.ro sau in chatul de facebook messenger din colt dreapta.

Inainte de toate vreau sa reflectezi la urmatoarea fraza:

Uita-te la corpul tau de acum pentru ca el reflecta mintea si emotiile tale din trecut, iar daca vrei sa stii cum va arata si se va simti corpul tau in viitor , priveste la mintea si emotiile pe care le ai acum.

Acest workshop este cat se poate de practic. Traim intr-o epoca a vitezei si adesea nu ne luam timpul pentru a descarca toate tensiunile fizice si emotionale pe care le acumulam in fiecare zi. In timp acest lucru duce senzatii de greutate in corp, duce la senzatie de greutate in viata, duce inclusiv la depuneri care nu ne sunt necesare in corpul, mintea si sufletul nostru.

E important sa invatam sa dam drumul, sa nu mai bagam sub pres durerea pentru ca aceasta sa se transforme ulterior in suferinta.
Acest workshop este unul de preventie dar si de activare a emotiilor reziduale localizate in corpul tau pentru ca ele sa vina la suprafata si sa devii liber/a de ele pentru totdeauna.

Se spune ca nu gandurile ne creaza realitate ci emotiile din spatele lor.
Acasa poate ca e mereu casa plina, sau poate nu stim cum sa facem sa intram in contact cu emotiile care ne macina din interior, poate ca am pierdut de multe ori conexiunea cu noi insine.

In cele cateva ore impreuna:

  • te voi ghida in meditatii si tehnici si te voi ajuta sa intelegi mencanismele prin care functionezi astfel incat sa scoatem la suprafata tot ceea ce am ingropat adanc in noi insine si nu ne-am dat voie sa exprimam;
  • te voi invata cum sa iti aduci corpul in stare de relaxare si prezenta pentru a putea sa iti activezi din interior vindecarea fizica si emotionala;
  • vom crea un spatiu de siguranta pentru ca tu sa te simti pregatit/a sa exprimi tot ceea ce este nevoie sa fie exprimat.

Ce vei primi in urma acestui workshop:

  • resursele si uneltele necesare sa iti gestionezi emotiile ori de cate ori simti ca te coplesesc
  • te vei elibera pe loc de unele dintre aceste emotii
  • vei invata cum sa nu mai fii atat de reactiv, frustrat, iritat sau deprimat tot timpul

Ce ai nevoie:

Deschidere pentru a experimenta procesele prin care te voi ghida.
Curiozitate in legatura cu mecansimele prin care functionezi
Sa fii complet dedicat si prezent.

Te asigur ca faci acest lucru pentru sanatatea ta mentala, emotionala si fizica. In orice situatie de viata te afli, ceea ce conteaza este cum raspunzi la aceste situatii.
Vino sa iti antrenezi mecanismele constiente cele mai eficiente pentru a reusi sa duci o viata cat mai lipsita de stres si ca efect cat mai sanatos fizic, mental si emotional.

Cand:

Sambata 9 iunie

Ora 14:00-17:00

Unde: Satya Yoga Center
Str Mircea cel Batran nr 113 A

Contributie: 70 lei, valoarea nepretuita

Cine sunt eu:

Cristina Miculete

Autor, instructor yoga autorizat, trainer evolutie personala si spirituala, consilier filozofic, manager Satya Center

Dar dincolo de toate acestea, prin experienta mea de 10 ani in autocunoastere, am testat si experimentat tot ceea ce te voi invata. Tot ceea ce mi-a luat mie 10 ani sa descopar prin experiente nu tocmai placute, am pus in workshopurile si practicile pe care le organizez frecvent.

Inscrieri: 0752.17.88.44 prin sms sau pe email cristina@yogaintimisoara.ro

Pentru Înscrieri:

Telefon si Whatsapp: 0752 178 844

sau

Inscrieri Facebook Messenger

sauCall Now ButtonTel: 0752178844