floral-decor
consiliere filosofica

Consiliere Filosofica

Consilierea filozofica poate  sa se ocupe de intrebari precum cele legate de sens si semnificatie, intelegere de sine.  Ne ocupam si de aspecte mai specifice precum luarea deciziilor, probleme de familie sau insatisfactia legata de locul de munca.

Grupuri de suport

Grupurile de sprijin reunesc oameni care se confruntă cu probleme similare, indiferent dacă acestea sunt boli, probleme de relație sau schimbări majore ale vieții. Membrii grupurilor de sprijin împart adesea experiențe și sfaturi. Poate fi util să ajungeți să discutați cu alte persoane aflate în aceeași situație.

Intalniri tematice

Intalnirile tematice presupun intalniri ale oamenilor care au acelasi interes, poate fi vorba despre satsanguri in care se urmaresc discursuri cu diferiti intelepti sau  adunari unde se urmaresc discursuri ale diferitilor profesionisti in domeniu si au loc dezbateri in acest sens. De asemenea pot fi intalniri doar de socializare la un ceai.

Terapie prin yoga

Terapia prin yoga reprezinta o abordare holistica care isi propune sa restaureze starea de sanatate fizica, mentala , emotionala lucrand pe toate nivelurile: fizic prin asane si tehnici de respiratie, mental prin consilierea filosofica si metode de constientizare, emotionala si spirituala prin tehnici de mindfulness si practici de echilibrare emotionala. Dimensiunea terapeutica a yoga in combinatie cu medicina Ayurveda isi doreste sa trateze simptomele in acelasi timp cu cauza, pentru a elibera de la radacina sursa suferintei si durerii pentru o anumita persoana.

Atunci cand te confrunti cu o criza in viata ta personala sau viata profesionala, se intampla sa nu reusesti sa vezi solutiile. Desi ai in interiorul tau resursele pentru a a descoperi drumul de urmat, datorita implicarii tale in situatie, ai nevoie de a iesi din problema sa capeti o viziune de ansamblu. Indiferent de metoda adoptata un terapeut, sustinerea in proces, ghidarea lui intr-o introspectie te poate ajuta.

Terapia sau consilierea de orice fel te ajuta in procesul de autocunoastere,  te conduce catre un proces de gandire corect, dincolo de preconceptii si credinte limitative, te ajuta sa iti accesezi resursele interioare pentru a-ti valorifica potentialul, iti deschide drumul catre vindecare , vindecare insemnand de fapt restaurarea starii de bine naturala.

In final orice forma de terapie este menita spre a-ti recastiga echilibrul interior si o data cu el echilibrul in viata.

Daca ai o dilema existentiala, in cariera, daca doresti sa gasesti raspunsuri si solutionarii la situatiile care nu sunt in acest moment in echilibru in viata ta, poti stabili o programare trimitand un email pe adresa cristina@yogaintimisoara.ro. Acolo vom stabili detaliile ulterioare.  Sedintele pot avea loc daca esti din Timisoara la centrul Satya sau daca esti din alta localitate pe Skype.

Ai grija de tine!

Sa vorbim de la om la om

A fost o vreme cand chiar si eu ma simteam pierduta, suferinta era parte din viata mea, uneori nu reuseam sa stau intre patru pereti. In acele timpuri imi lipsea cunoasterea si autocunoastere. Apoi totul s-a schimbat. Am cerut ajutor, am lucrat cu mine insami si azi sunt recunoscatore.
  Mi-am recastigat dreptul la a fi fericita, mi-am recastigat dreptul la o minte clara si am invatat sa imi gestionez crizele existentiale atunci cand au loc. Eu nu imi doresc si nu iti doresc sa faci terapie ani de zile, vreau doar sa te invat cum sa faci sa iti accesezi resursele interioare, sa lucrezi cu tine atunci cand ai nevoie. Asta inseamna, asa cum vad eu lucrurile, sa iti accesezi terapeutul interior, maestrul interior.

Fii sincer cu tine insuti/insati. Cat de bine te simti in viata ta? Apoi intreaba-te, daca exista posibilitatea sa iti restaurezi echilibrul, de ce nu te iubesti suficient incat sa faci pasi intr-acolo? Nu este rusinos sa apelez la ajutor atunci cand nu mai vezi singur drumul, li se intampla tuturor.

Pretuieste-te incat sa iti recastigi fericirea!

Call Now ButtonTel: 0752178844