Sonoterapie

Prin sunet simțim că ne conectăm la ceva mai mare și împărășim o experiență cu ceilalți. Sunetul ne poate inspira. ne poate ajuta să călătorim în anumite locuri ale ființei noastre și să ne deconectăm de cotidian, să ne motiveze. să ne relaxeze și, cel mai important, ne poate ajuta să ne vindecăm.

Nu este doar un mit. Acest lucru se datorează faptului că, deoarece creierul tău percepe sunetul și corpul tău percepe vibrațiile, se declanşează procese de vindecare şi restaurare.

CE implică sonoterapia?

Pur și simplu, aceasta implică utilizarea vibrațiilor sonore pentru a vă relaxa mintea și corpul… „
Când vibrațiile se deplasează prin corp, acestea promovează circulația, fluxul de energie și întinerirea. Frecvența sunetului se sincronizează cu undele cerebrale și activează răspunsurile de eliberare a stresului în corp.”

De asemenea prin acordarea la anumite tonuri şi supratonuri puteți, în timp real, să vă schimbați frecvența de la una de frică și lipsă, la una de abundență, pace, bucurie și iubire. Schimbându-ţi vibrația îţi poţi modela experienţa vieţii.

Câteva beneficii ale vindecării prin sunet pot fi:

* reducerea stresului
* scăderea anxietății și depresiei
* memorie îmbunătățită
* scăderea tensiunii arteriale
* reducerea durerii
* scads colesterolul
* scăderea riscului de inimă
*relaxare şi restaurare

Cercetarile susțin că băile sonore pot declanșa un fenomen numit „vindecare cu sunet”. Vindecarea prin sunet a fost un remediu casnic favorizat de multe culturi de mii de ani.
Pe scurt o baie de sunet implica culcarea în poziție înclinată după ce ați luat parte la exerciții de yoga sau meditație.
În continuare, un facilitator instruit în tehnici muzicale de baie de sunet va folosi unul sau mai multe instrumente pentru a crea vibrații liniștitoare, suprapuse.
Aceste vibrații te conduc mai adânc într-o stare de contemplare sau relaxare, oprind reflexul de luptă sau de zbor al corpului tău.
La sfârșitul unei sesiuni, facilitatorul vă va ghida înapoi la un sentiment de conștientizare înainte de a încheia baia de sunet și vă va ura succes în călătorie.
De ce sa participi?
Ai vrea să te simți mai ușor, mai calm, mai echilibrat și mai vesel în viața ta?
Dorești să te trezești cu energie reînnoită și un adevărat simț al scopului?
Te simți uneori copleșit de stres și blocat într-un ciclu negativ în viața ta?
Poate doar vrei sa te relaxezi si deconectezi, sa iti dai timp pentru tine?
Prin sunet simțim că ne conectăm la ceva mai mare și împărtășim o experiență diferita cu ceilalți. Sunetul ne poate inspira, ne poate ajuta să calatorim in anumite locuri ale fiintei noastre și să ne deconectăm de cotidian, să ne motiveze, să ne relaxeze și, cel mai important, ne poate ajuta să ne vindecăm. Nu este doar un mit. Acest lucru se datorează faptului că, deoarece creierul tău percepe sunetul și corpul tău percepe vibrațiile, se declanseaza procese de vindecare si restaurare.
Insa totul tine de tine, de a-ti da voie, de cat de mult te vei lasa ghidat de sunete.
Vreau insa sa te avertizez ca uneori starea experimentata poate sa nu fie din prima una de relaxare. Daca sunt lucruri de venit la suprafata, ele vor veni in energia sunetelor si grupului si le vom putea observa si transcende impreuna.
Insa in final, prin acordarea la anumite tonuri si supratonuri puteți, în timp real, să vă schimbați frecvența de la una de frică și lipsă, la una de abundență, pace, bucurie și iubire. Schimbandu-ți vibrația iti poti modela experienta vietii.
Se folosesc instrumente precum gonguri, boluri de cristal, boluri tibetane, shrutibox, Nataraj, voce, si multe altele pentru a ghida experienta.
Organizam evenenimente de grup, poti sa le gasesti postate la evenimente cand au loc sau sesiuni individuale.
Sesiune individuala boluri tibetane: 200 lei
Sesiune individuala Gong: 150 lei
Sesiunile vor avea loc pe baza de programare in prealabil.
Contact: Cristina
0752.17.88.44